POVESTE

Concept de succes

Bum Bum Box este o franciza tip gym care combina boxul cu elemente de mental si subconstient, si se completeaza cu ridicarea de greutati in vederea manipularii sistemului nervos muscular.
Bum Bum Box este partea celui mai mare grup de francize care opereaza in Romania si urmeaza sa deschida cel putin cinci locatii in primii doi ani.
Conceptul a fost configurat in SUA si preia elementele celor ma ide succes francize de fitness si arte martiale

SUNTEM O
COMUNITATE

Ne-am angajat să creștem o comunitate înfloritoare de fitness, care susține și inspiră să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta … în timp ce ai puțină distracție de-a lungul drumului.

TOTUL SUB UN
SINGUR ACOPERIS

Bum Bum Box oferă totul, de la Spinning la Sparring, Deadlifts la Detoxes, toate sub un singur acoperiș.

Vă invităm să vă antrenați modul în care doriți să vă antrenați și pe termenii care lucrează pentru dvs.

ECHIPAMENTE
DE ULTIMA GENERATIE

Bum Bum Box este mai mult decât un loc pentru a utiliza echipamentele de ultimă generație, credem că mediul în care vă antrenați este la fel de important ca și instruirea în sine. Bum Bum Box a fost conceput pentru a vă face să vă simțiți motivați, într-un spațiu de unde nu mai vreti sa plecati.

DEVINO
ANTREPRENOR

Devenind partener Bum Bum Box, devii proprietarul unei afaceri care are toate sistemele inregistrate si verificate.
A dezvolta o afacere in domeniul fitnessului este pe cat de placut, pe atat de motivational.
Este foarte placut sa vezi cum in propria ta sala clientii slabesc, rad, fac sport, se bucura si se simt foarte comfortabil.
Noi iti livram toate echipamentele, facem training pe proceduri, iti predam manualul de franciza care te invata pas cu pas tot ceea ce ai de facut. In calitate de partener, preiei un sistem perfectionat si integral, care a fost verificat si care functioneaza.